THE PLACE OF KAZAKH SCHOOLS IN THE SYSTEM OF NATIONAL VALUES - Мұңайтпасова, Динара (PEARSON JOURNAL, 2016)
Мақалада ақпарат, ақпараттық технология, ақпараттық-коммуникациялық технология сөздеріне анықтама беріледі. Елімізде білім беру саласында ақпараттықкоммуникациялық технологияларды меңгерген мамандарға деген сұраныстардың артуы, ақпараттық-коммуникациялық технологияларды пайдаланып қолданудың маңызы жайлы айтылды